home werken referenties contact links
 
 
     
 
gevelreiniging

1.reinigen onder hoge druk(water):Met deze methode wordt oppervlakkig vuil verwijderd, zoals mos, algen en alle andere losse deeltjes. Hiermee wordt de gevel opgefrist en is hij klaar om gevoegd of gehydrofeerd te worden.

2.zandstralen:Met deze methode wordt de gevel niet alleen opgefrist, maar wordt hij (bijna) in zijn oorspronkelijke staat herstelt. Door middel van het gericht sturen van een straal zand (onder hoge druk) tegen de gevel, worden de meeste vormen van vervuiling verwijderd.

3.chemische reiniging:Het chemisch reinigen bestaat uit het aanbrengen van een chemische pasta die het vuil oplost. Wanneer de pasta geruime tijd heeft kunnen inwerken wordt deze afgespoten onder hoge druk, met water. Wij doen voor deze methode steeds beroep op een gerenommeerde leverancier waardoor wij steeds het juiste type reinigingsmiddel gebruiken voor uw gevel.

gevelrenovatie

Om uw gevel terug zijn karakteristieke uiterlijk te bezorgen, zullen wij eerst en vooral het bestaande voegwerk verwijderen door middel van uitslijpen en uitkappen met professioneel materiaal. Wanneer alle voegen verwijderd zijn gaan wij op zoek naar stenen die stuk zijn of hun sterkte verloren hebben. Deze verwijderen en vervangen we vakkundig. Wij zullen er ook steeds op toezien dat alle stenen in verband staan,  indien nodig deze terug in verband zetten. Alle herstellingen zullen na reiniging niet meer zichtbaar zijn.

voegwerken

Alle voegwerken gebeuren met de meeste aandacht. De kleur en het type voegwerk hebben een grote invloed op het uitzicht van uw woning. Om u het aangepaste voegwerk te garanderen, plaatsen wij steeds enkele kleurstalen waaruit u vrij kan kiezen.

waterdicht maken

Om uw pas gerenoveerde gevel een lange levensduur te garanderen, kan u de gevel laten behandelen met een kleurloze waterwerende vloeistof. De vloeistof wordt door middel van een sproeier of borstel op de gevel aangebracht. Deze vloeistof heeft een zeer goede indringing en reageert chemisch met de behandelde ondergrond en onder invloed van de luchtvochtigheid tot een bijzonder waterafstotende, UV- en weerbestendige werkzame stof.

 
 
Kloosterstraat 36 - 3150 Haacht - 0474/ 53.56.12